Jeniţa Naidin cu volumul „Împreună din Iubire”

 

Jeniţa Naidin cu volumul „Împreună din Iubire”

Editura Casa Cărţii de Ştiinţă

 

O carte de suflet, pentru suflet, de iubire, pentru iubire, un simbol profund pentru cel mai frumos sentiment uman „Iubirea” faţă de Dumnezeu şi de semenul tău, o radiografie a sufletului blând, bun şi pătrunzător al autoarei, o cascadă de binefaceri pentru cei aflaţi în suferinţă, la greu, în impas, toate adunate într-un volum de referinţă şi reprezentativ pentru Jeniţa Naidin.
Volumul a apărut la prestigioasa Editură Casa Cărţii de Ştiinţă Cluj-Napoca, 2014, şi este dedicat fiilor autoarei – Florin şi Cristian, având 250 pagini, patru capitole şi o ţinută grafică deosebită, care te îndeamnă la citire rapidă, adică este cartea care nu trebuie lăsată din mână.
Cunoscută, apreciată şi recunoscută în lumea minunată a cuvintelor, Jeniţa Naidin ne încântă cu noul volum, este un bun psiholog şi radiolog al sufletului, trăirile şi sentimentele intersectându-se cu destinul şi vrerea Dumnezeiască, se regăseşte într-o proiecţie permanentă de a face numai bine, să dăruiască şi să se dăruiască.
Această „constelaţie a iubirii” te provoacă, emană din maturitatea şi experienţa autoarei, aşteptăm lansarea şi un nou volum, felicitând autoarea.

Joi, 20. 02. 2014        Ioan Lazăr

Ziarul „Răsunetul”