Cine salvează un suflet, salvează o lume!

am fotografiat un Răsărit de Soare superb, vă rog să îl priviţi.

*

Titlul, de mai sus,  Cine salvează un suflet, salvează o lume! aparţine unui articol din altă publicaţie pe care l-am preluat aici.

Mulţumesc minunatei ziariste Carmen Bulz pentru că a scris acest articol-apel.

Resorturi interioare ale sufletului meu m-au determinat să îl postez   pentru a fi citit ce cât mai mulţi dintre noi.

Cu acest prilej, doresc tuturor oamenilor să fie feriţi de necazuri, iar atunci când vin peste ei, şi, din păcate, vorbesc în cunoştinţă de cauză,  să îşi îndrepte mintea către Rugăciune, către Dumnezeu, dar simultan să facă şi toate acţiunile care depind de ei.

*

Acum, vă invit să citiţi conţinutul articolului  preluat din ziar:

 

«Mai sunt câteva zile până la Crăciun. Şi cei mai nerbădători sunt copiii.

Dar Crăciunul nu e la fel pentru toţi copiii. Sunt familii unde lipsurile cotidiene şterg din bucuria sărbătorilor de iarnă. Urările de genul „de Crăciun, să fim cu toţii mai buni!“ nu au nicio valoare dacă rămân doar nişte cuvinte redate între ghilimele. Fapt pentru care unii dintre noi fac ceva în sensul acesta.

„Cine salveaza un suflet, salveaza o lume!” este numele unei iniţiative, prin care un grup de tineri bistriţeni intenţionează să readucă zâmbetul pe chipul copiilor de la Preventoriul din Ilişua. Cum? Prin organizarea unui eveniment caritabil, cu strângere de fonduri. Potrivit organizatorilor, cu banii adunaţi se vor cumpăra daruri pentru copiii de la Preventoriul din Ilişua, dar o parte din bani vor merge şi înspre familia lui Cristian, un băieţel de 3 ani care a fost diagnosticat cu cancer cerebral.

„Avem emoţii pentru evenimentul de duminică. Ne dorim ca totul să iasă bine şi mai ales

„Avem emoţii pentru evenimentul de duminică. Ne dorim ca totul să iasă bine şi mai ales ne dorim să aducem un zâmbet pe faţa copiilor de la  Preventoriul din Ilişua, din dorinţa de a-i face să uite, fie chiar şi pentru un moment, de greutăţile cu care se confruntă în fiecare zi. Am vizitat şi familia lui Cristian.

Promitem că ne vom îngriji ca părinţii lui Cristian să aibă banii necesari pentru tratamentul băieţelului. E o poveste de viaţă care m-a marcat”, ne-a spus Bianca Peica, unul dintre organizatori.

Evenimentul ,,Cine salvează un suflet, salvează o lume!” va avea loc, duminică, 14 noiembrie, de la ora 17.00, la Hotel Metropolis. Chiar şi achiziţionarea unui bilet de intrare la eveniment , în valoare de 50 lei, este foarte important. Puţin cu puţin se face enorm. Revenim cu detalii despre eveniment în ediţia print de marţi.».

Carmen  Bulz

 

Articol publicat în   Ziarul RĂSUNETUL Bistriţa,

în data de Sâmbătă, 13 decembrie 2014

*

am făcut această fotografie, vineri, 12 12 2014 în biserica de lemn de la mănăstirea Salva

Bistriţa, Duminică, 14 decembrie 2014, ora 10 dimineaţa.