Fotografii de la Mănăstirea NICULA

 

 

Atunci când am scris, la finalul textul  Mănăstirea Nicula, în data de 6 decembrie 2014, încă nu ştiam când voi putea ajunge în acest sfânt loc.

Cum atunci  când noi ne dorim din suflet şi inimă ceva,  dacă este şi  agreat de Inteligenţa Cosmică, nu trebuie să facem noi detaliile, pentru că oportunitatea apare, este Graţia Divină.

Chiar nu am cuvinte să mulţumesc surorii mele Adela şi soţului ei, Nelu Drăgan, care în ziua de Duminică, 7 decembrie 2014,  m-au invitat să merg cu ei în satul Săcălaia, localitate care este situată un pic mai încolo de Mănăstirea Nicula.

În drumul de întoarcere spre Bistriţa din Săcălaia, satul în care locuieşte soacra surorii mele,

am fost toţi trei  în acest lăcaş şi ne-am bucurat.

Ca o noutate, înainte de intrarea în incinta Mănăstirii Nicula am găsit o construcţie nouă, care  va fi un muzeu, iar Noua Catedrală, după cum vedeţi în fotografii, este superbă, dar încă se mai lucrează.

Timpul era rece, plafonul de nori cenuşiu lăsa  prin puţine locuri să se vadă mici porţiuni de cer albastru bleociel sau alb.

Vă invit, mai repede decât speram să vedeţi aceste fotografii, ca o continuare a ultimei postări, pe care le-am făcut pentru a vă îndemna să mergeţi, când puteţi la  Sfânta Mănăstire NICULA,  situată între Gherla şi Săcălaia, judeţul Cluj.

 

 

Bistriţa, Marţi, 9 decembrie 2014 Jeniţa Naidin