Cartea Crâmpeie de Viață cu noua copertă

foto: j.d.n.

La cererea cititorilor, dar împlinind și o dorință a mea și a intervievatorului,  dorință pe care nu am transmis-o în timp util editurii, astfel încât, cartea era deja ieșită la Lumină,

la sfârțitul anului 2022, am tipărit un număr redus de exemplare, din motive economice, al cărții Crâmpeie de Viață, cu o copertă nouă,  pe care am scris un text explicativ.

Mulțumesc din suflet celor care mi-au transmis mesaje deosebit de luminoase despre această carte a mea.

Iată textul de pe  COPERTA  IV  la cartea  Crâmpeie de Viață în noul tiraj.

Cartea Crâmpeie de Viață cuprinde  un Interviu cu jurnalistul Menuț  Maximinian.

            Intuitiv, am acceptat, cu  Bucurie, invitația Domnului Menuț Maximinian deoarece am simțit o stare de spirit ce prevedea că voi avea ocazia să primesc întrebări menite să îmi pot descărca  Sufletul.

Dialogul nostru s-a dovedit a fi un foarte bun prilej pentru mine de a avea o comunicare cu efect cathartic. 

Demersul a reușit, și, s-a datorat măiestriei cu care  Menuț Maximinian  și-a formulat întrebările, a modului  empatic, delicat, dar ferm în care mi s-a adresat, cât și faptului că am răspuns sincer, spontan, amintindu-mi ușor, iar uneori, cu Lacrimi, Crâmpeie de Viață trăită,  prin conștientizarea Inconștientului ce ne păstrează Amintirile.

Întrebărilor ample ale intervievatorului, le-am găsit un titlu scurt, pentru a-mi tehnoredacta cartea cu un Cuprins, unde cititorii să poată avea acces mai facil la o temă sau alta a  acestor Crâmpeie din Viața mea.

Jenița  Naidin

Postez  și noua copertă în întregime: 

Cu Iubire  și Recunoștință,

  Jeniţa Dodiță Naidin

Marți,  10 Decembrie 2022

Cu fața  spre LUMINA  DIVINĂ  

foto: j.d.n.
foto: j.d.n.
Un boboc îngrijit cu atenție a devenit o floare
foto: j.d.n.

     *************